Λίστα Συνταγών

Παραδοσιακό τσέχικο χοιρινό κότσι

 

Υλικά για 4 μερίδες

tsx

  • 2 χοιρινά κότσια
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 500 ml μπύρα
  • 125 ml κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 4 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 2 ξύλα κανέλας ΜΠΑΧΑΡ
  • 5-6 κόκκους μπαχάρι ΜΠΑΧΑΡ
  • 3-4 αστεροειδείς γλυκάνισους ΜΠΑΧΑΡ
  • αλάτι, πιπέρι

Για το γαρνίρισμα:

  • ξυνολάχανο
  • μουστάρδα πικάντικη KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • σάλτσα χορσράντις
  • γάντια μία χρήσης SANITAS

Βάλτε στη γάστρα τα κότσια, τα κρεμμύδια και τα καρότα, την μπύρα, την κρέμα βαλσαμικού

, τον πολτό σκόρδου, τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι.

Προσθέστε 500 ml νερό, σκεπάστε την γάστρα και αφήστε στον φούρνο στους 170ο C στον αέρα για 2 1⁄2 ώρες.

Σερβίρετε με ξυνολάχανο, πικάντικη μουστάρδα και σάλτσα χορσράντις.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά