Λίστα Συνταγών

Λουκάνικα μαγειρεμένα με μπύρα

 

Υλικά για 6 μερίδες
  • 6 χοιρινά λουκάνικα
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 500 ml μπύρα
  • 1 κουτ. γλυκού μαραθόσπορο ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κουτ. γλυκού καυτερή πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κουτ. γλυκού σπόρους κόλιαντρου ΜΠΑΧΑΡ
  • για το συνοδευτικό ξινολάχανο:
  • 500 γρ. άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 500 γρ. κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 150 ml ξίδι βαλσαμικό KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 4 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη ΜΠΑΧΑΡ

LOYKANIKA-ME-MPYRA-SITEΒάλτε στην κατσαρόλα τα λουκάνικα, το κρεμμύδι, τον πολτό σκόρδου, την μπύρα, τον μαραθόσπορο, τον κόλιαντρο και βράστε σε μέτρια φωτιά για 15 – 20 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσουν τα λουκάνικα.

Πασπαλίστε με την πάπρικα.

Για το ξινολάχανο: Κόψτε τα δύο είδη λάχανου στο πολυμίξερ και βάλτε τα στην κατσαρόλα. Προσθέστε το ξίδι και την ζάχαρη, ελάχιστο αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 30 λεπτά.

Σερβίρετε τα λουκάνικα με το ξινολάχανο.

 

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά