Λίστα Συνταγών

Κορεάτικο μοσχαράκι μπάρμπεκιου

 

Υλικά για 4 μερίδες
  • 800 γρ. μοσχαρίσια κόντρα ή κιλότο
  • 1 μεγάλο αχλάδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σούπας λευκό βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
  • 2 κουτ. σούπας σόγια σος ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 κουτ. σούπας σουσάμι ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • για το σερβίρισμα:
  • ανθό αλατιού ΜΠΑΧΑΡ
  • φύλλα σγουρής σαλάτας
  • αγγούρι ψιλοκομμένο
  • φρέσκα κρεμμυδάκια
  • σάλτσα καυτερής πιπεριάς
  • σόγια σος ΜΠΑΧΑΡ

KOREATIKO BBQ TELIKOΒάλτε στον κάδο του πολυκόπτη το αχλάδι, το κρεμμύδι, το λευκό βαλσαμικό ξίδι, τη σόγια σος, την μαύρη ζάχαρη, το σουσάμι και τον πολτό σκόρδου και πολτοποιήστε τα.

Κόψτε το κρέας σε λεπτές φέτες και περιχύστε το με την μαρινάδα.

Αφήστε για 30 λεπτά και μετά ψήστε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) σε αντικολλητική σχάρα.

Σερβίρετε με ανθό αλατιού, φύλλα σγουρής σαλάτας, αγγούρι ψιλοκομμένο, φρέσκα κρεμμυδάκια, σάλτσα καυτερής πιπεριάς, σόγια σος

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά