Λίστα Συνταγών

Πράσινο τσάι με ιβίσκο και αποξηραμένα φρούτα

Υλικά για 4 ποτήρια

SYNDAGH-PRASINO-TSAI

  • 4 κουτ. γλυκού πράσινο τσάι σε φύλλα
  • αποξηραμένα φρούτα (ιβίσκος, ανανάς, μάνγκο, παπάγια) ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
  • βραστήρας BOSCH με ρύθμιση θερμοκρασίας

Υπολογίστε 1 κουτ. του γλυκού φύλλα πράσινου τσαγιού για κάθε άτομο.

Βράστε νερό στους 70ο C. Βάλτε το τσάι σε μία κανάτα ποτήρι και ρίξτε το νερό.

Αφήστε για 3 λεπτά, σουρώστε και σερβίρετε με τον ιβίσκο και τα υπόλοιπα αποξηραμένα φρούτα.

Η συνταγή είναι του Βαγγέλη Δρίσκα

Tags: Πράσινο τσάι με ιβίσκο και αποξηραμένα φρούτα

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά