Λίστα Συνταγών

Stir-Fry με σπανάκι και ραδίκια

Υλικά για 4 μερίδες

SYNDAGH-STIR-FRY-XORTA

  • 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ
  • 500 γρ. ραδίκια ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 20 κλωναράκια ανάμεικτα φρέσκα μυρωδικά (κόλιαντρο, δυόσμο, μέντα, βασιλικό)
  • 1 κουτ. σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 1 μικρή καυτερή πιπεριά
  • χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
  • 2 κουτ. σούπας fish sauce ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 κουτ. σούπας oyster sauce ΜΠΑΧΑΡ
  • σπορέλαιο
  • αλάτι

Σοτάρετε σε 5-6 κουταλιές λάδι τα κρεμμύδια, τον πολτό σκόρδου, το τζίντζερ και την καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη.

Προσθέστε το σπανάκι και τα ραδίκια και ½ φλιτζάνι νερό.

Αλατίστε και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά στο γουόκ για λίγα λεπτά.

Ρίξτε στα χόρτα το ξύσμα και τον χυμό λάιμ, την fish sauce και την oyster sauce, ανακατέψτε και σερβίρετε.

Η συνταγή είναι του Βαγγέλη Δρίσκα

Tags: Κοτόπουλο με σάλτσα πράσινου κάρυ

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά