Λίστα Συνταγών

Μπαλινέζικο ψάρι στον φούρνο

Υλικά για 4 μερίδες
  • 4 φιλεταρισμένα σκουμπριά ή λαβράκι ή κεφαλόπουλα (από 500 γρ. το κάθε ένα)
  • 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 2 κουτ. γλυκού κουρκουμά ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 κουτ. γλυκού ανθό αλατιού
  • 4 τριμμένες ξερές καυτερές πιπεριές ΜΠΑΧΑΡ
  • 4 ντομάτες
  • 3 κρεμμύδια
  • αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο SANITAS

SYNDAGH-BALINEZIKO-PSARI-STON-FOURNOΤρίψτε δύο 2 ντομάτες. Ανακατέψτε σε ένα μπολ τον πολτό σκόρδου με το τζίντζερ, τον κουρκουμά, τον ανθό αλατιού, τις τριμμένες ντομάτες και τις καυτερές πιπεριές.

Στρώστε σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού 2-3 φέτες ντομάτας και επάνω 2-3 φέτες κρεμμυδιού.

Βάλτε επάνω από τα κρεμμύδια 2 φιλέτα ψαριού και περιχύστε τα με το μείγμα της ντομάτας με τα μπαχαρικά.

Διπλώστε τις άκρες του αντικολλητικού χαρτιού και τυλίξτε το πακέτο με αλουμινόχαρτο.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 20 λεπτά.

Η συνταγή είναι του Βαγγέλη Δρίσκα

 

Tags: Μπαλινέζικο ψάρι στον φούρνο

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά