Λίστα Συνταγών

Μοσχαράκι στη γάστρα με Kουμανταρία

 

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ 3
  • 750 ml Κουμανταρία
  • 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου
  • 500 γρ. μανιτάρια
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 3 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 2 ξύλα κανέλας ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 αστεροειδείς γλυκάνισους ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 φύλλα δάφνης ΜΠΑΧΑΡ
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • γάντια μίας χρήσης SANITAS
  • πουρέ από πατάτες Κύπρου για το σερβίρισμα

MOSXARAKISTHGASTRAMEKOYMANTARIASITEΚόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια.

Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια, το κρέας και τα καρότα για αρκετά λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σβήστε με τη Κουμανταρία και ρίξτε τα μανιτάρια ολόκληρα, τον πολτό σκόρδου, τα ξύλα κανέλας, τους αστεροειδείς γλυκάνισους, τα φύλλα δάφνης, αλάτι και πιπέρι.

Σκεπάστε την κατσαρόλα και συνεχίστε το μαγείρεμα στον φούρνο στους 170ο C για 2 ώρες.

Όταν μαγειρευτεί το φαγητό, ρίξτε τον μαϊντανό, ανακατέψτε και σερβίρετε με τον πουρέ πατάτας.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά