Λίστα Συνταγών

Αλμυρά λουκουμαδάκια με χαλλούμι

  • 250 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
  • 375 ml κρύα μπίρα
  • 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 300 γρ. τριμμένο χαλλούμι
  • λάδι για τηγάνισμα
  • ποικιλία από φρέσκα σαλατικά για το σερβίρισμα
  • 12 ραπανάκια
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • μεμβράνη τροφίμων SANITAS

ALMYRALOYKOYMADAKIAMEXALLOUMISITEΑνακατέψτε σε ένα μπολ το αλεύρι, την μπίρα, το μπέικιν, σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο.

Λίγο πριν τηγανίσετε τους λουκουμάδες, ρίξτε το χαλλούμι τριμμένο και ανακατέψτε.

Ζεστάνετε το λάδι, ρίξτε κουταλιές από το μείγμα (όπως κάνετε τους λουκουμάδες) και αφήστε να ροδίσουν.

Βγάλτε τους λουκουμάδες με τρυπητή κουτάλα και αφήστε τους να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί. Τρίψτε τα ραπανάκια στον πολυκόπτη.

Προσθέστε το βαλσαμικό ξίδι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και πολτοποιήστε το μείγμα.

Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα σαλατικά με το ντρέσσινγκ και λίγο ανθό αλατιού.

Σερβίρετε τα λουκουμαδάκια με την σαλάτα.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά