Λίστα Συνταγών

Σοκολατένιο ρόφημα καφέ

 

  • 1 εσπρέσο Ciocattino NESPRESSO
  • 50 ml σιρόπι σοκολάτας
  • 1 μπάλα παγωτό σοκολάτα
  • 4 κουτ. σούπας τριμμένο πάγο
  • 100 ml κρύο άπαχο γάλα

CIOCATINO-ROFHMA--NESPRESSO-SITEΒάλτε στο σέικερ 2 κουταλιές τριμμένο πάγο και το παγωτό. Ετοιμάστε τον εσπρέσο και ρίξτε τον στο σέικερ.

Ανακινήστε καλά.

Σε ένα μεγάλο ποτήρι, βάλτε το σιρόπι σοκολάτας και ρίξτε το περιεχόμενο του σέικερ.

Προσθέστε τον υπόλοιπο τριμμένο πάγο, ετοιμάστε κρύο αφρόγαλα και ρίξτε το επάνω στο μείγμα καφέ και παγωτού.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά