Λίστα Συνταγών

Κουφέτο – παραδοσιακό γλυκό κουταλιού Σαντορίνης

  • 250 γρ. αμύγδαλα άσπρα ψίχα Nuts for Snack SDOUKOS
  • 500 γρ. μέλι
  • 3-4 κλωναράκια αρμπαρόριζα
  • αλουμινόχαρτο SANITAS

KOYFETO-SANTORINH-SITEΣε ένα ταψί φούρνου, στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και απλώστε τα αμύγδαλα.

Ψήστε στον αέρα στους 180ο C για 12 λεπτά.

Βάλτε στην κατσαρόλα τα αμύγδαλα και 3 κουταλιές μέλι.

Αφήστε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας τακτικά μέχρι τα αμύγδαλα να πάρουν χρώμα.

Προσθέστε το υπόλοιπο μέλι, την αρμπαρόριζα, ανακατέψτε και κατεβάστε από την εστία.

Αφήστε το γλυκό να κρυώσει για να το σερβίρετε.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά