Επεισόδιο 16 – Special Edition Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

1000 ΜΙΛΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ένα special επεισόδιο με στάσεις σε όλο τον κόσμο, με τις πιο όμορφες εικόνες και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες από τους σημαντικότερους ανθρώπους της γαστρονομίας κάθε τόπου.

Περιηγηθείτε μαζί μας στην Σιγκαπούρη και το Marina Bay Sands με την πιο εντυπωσιακή πισίνα του κόσμου που στεγάζεται επάνω σε 3 ουρανοξύστες, αλλά και στην «μικρή Ινδία», μία γειτονιά μεταναστών που προφέρει θεϊκό ινδικό φαγητό. Ελάτε να επισκεφθούμε τον κόλπο Τζιμπαράν στο Μπαλί, με εκατοντάδες ψησταριές απλωμένες σε μία ατελείωτη παραλία, πάμε στο Βελιγράδι για να δούμε πως ένας συλλέκτης έργων μοντέρνας τέχνης μετατρέπει την συλλογή του σε ένα μοναδικό σκηνικό για εστιατόριο και μετά πάμε στην Μπανγκόκ για να ανεβούμε στους 63 ορόφους, στο ξενοδοχείο le bua για να δοκιμάσουμε την φημισμένη μεσογειακή κουζίνα του Sirocco και να απολαύσουμε την μοναδική θέα της πόλης.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Φωτογραφίες από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του επεισοδίου