d.t.k.

Η d.t.k. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τον Ανδρέα Ευσταθίου και δραστηριοποιείται στον χώρο των Food Multimedia Productions:

  • Εξειδικεύεται στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής & γαστρονομίας καθώς και σχετικών εταιρικών βίντεο
  • Πραγματοποιεί σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στον χώρο σεμιναρίων DRISKAS TEST KITCHEN by Cook-Shop (www.testkitchen.gr).
  • Διοργανώνει εταιρικά events και σεμινάρια μαγειρικής team building
  • Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης (εταιρίες τροφίμων, εστιατόρια, ξενοδοχεία)
  • Αναπτύσσει προϊόντα μαγειρικής. Στην αγορά βρίσκονται ήδη δύο πετυχημένα προϊόντα της : o πολτός σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ με ελαιόλαδο και o πολτός σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ με μείγμα αρωματικών.

Η πολύχρονη πείρα του Βαγγέλη Δρίσκα στην γαστρονομία και του Ανδρέα Ευσταθίου στην οργάνωση παραγωγών, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, από ένα σεμινάριο μαγειρικής, μέχρι την παραγωγή ενός εταιρικού event ή την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας (www.driskas.com) έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Eίναι γνωστός στο κοινό, από την εκπομπή του «Γεύσεις στην Φύση» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά και από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις για 6 συνεχή χρόνια (2000-2006).Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα. Συνεργάζεται ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων. Είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Ευσταθίου

Σκηνοθετεί τις «Γεύσεις στη Φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα στον ΣΚΑΪ για 2η χρονιά και την ταξιδιωτική γαστρονομική εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις». Με οικονομικές σπουδές αλλά και με σπουδές στην σκηνοθεσία και στην παραγωγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Ανδρέας Ευσταθίου έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την παραγωγή σπουδαίων events: Υπεύθυνος τηλεοπτικής μετάδοσης Ιστιοπλοΐας στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνας, Πεκίνου και Λονδίνου και του Snowboard & Free Style Skiing στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi 2014. Η τηλεοπτική αναμετάδοση της Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου κέρδισε το χρυσό, “Gold: Sailing / The Best Sports Coverage by the Host Broadcasting Organization στην τελετή απονομής των «Olympic Golden Rings» στην Λωζάννη, όπου η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) βραβεύει κάθε 2 χρόνια, με την ευκαιρία των Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, και την καλύτερη τηλεοπτική αναμετάδοση ολυμπιακού αθλήματος. Διευθυντής Παραγωγής στην ταινία "Το Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο" των Ρέππα και Παπαθανασίου -παραγωγή Safe Company και Warner Bros και διανομή Village Roadshow και άλλων σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων (Τελετές έναρξης και Λήξης 48ου, 49ου και 50ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κά). Τα τελευταία 15 χρόνια έχει την επιμέλεια όλων των μαγειρικών δραστηριοτήτων του Βαγγέλη Δρίσκα (εκδόσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές).

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Επικοινωνήστε μαζί μας

d.t.k. Food Multimedia Productions

Μέσω mail

Τηλεφωνικά